Promotie Pachet Samburex 3+1

ianuarie 9, 2014 at 3:05 PM Lasă un comentariu

Promotie la produsul Samburex cu soc negru si echinacea. Cumperi 3 Bucati si primesti inca 1 GRATUIT.

Economisesti astfel 130 Ron. In plus daca Devii membru ai inca o REDUCERE de 10%. Gasesti toate detalii si poti comanda produsul aici:

http://www.suplimente-naturiste.com/277-samburex-sirop-de-soc-negru.html

sirop samburex

pachet samburex 3+1

Samburex este un supliment alimentar sub formă lichidă, fabricat de CaliVita şi recomandat, mai ales, pentru fortificarea sistemului imunitar. Principalul constituent al Samburexului este socul negru, dar mai conţine şi un amestec patentat de Echinacea, Astragalus, vitamina C şi zinc.

Pentru cine recomandăm ?

Socul negru este originar din Europa, Asia şi Africa de Nord, fiind apoi naturalizat şi în America de Nord. Are o lungă tradiţie în medicina populară, diferitele părţi ale plantei fiind utilizate în primul rând în perioadele reci ale anului, împotriva răcelii şi tusei. Proprietăţile benefice ale socului negru au fost îndelung studiate şi redescoperite în zilele noastre. Menţionăm în acest sens utilizarea sucului de soc negru în 1995, în Panama, cu rezultate bune în lupta cu epidemia de gripă.

Fructele socului negru conţin aminoacizi, bioflavonoide, carotenoide, flavonoide, zaharuri, taninuri, vitamina A , B şi C în cantităţi mari.

Socul negru este deosebit de eficient în caz de răceală şi gripă pentru faptul că distruge abilitatea virusurilor de a infecta celula. S-a descoperit că fructele au constituenţi care neutralizează activitatea hemaglutininelor ce se găsesc pe suprafaţa a numeroase virusuri. Atunci când hemaglutininele sunt dezactivate, virusul nu mai poate perfora pereţii celulelor, deci nu poate pătrunde în celule şi astfel nici să se multiplice. Pe lângă eficienţa sa în caz de răceală (diminuarea sau chiar înlăturarea simptomelor specifice într-o perioadă foarte scurtă) şi fortificarea sistemului imunitar, socul are şi puternice proprietăţi antioxidante. De asemenea, poate scădea nivelul colesterolului, îmbunătăţi vederea şi activitatea inimii.

Amestecul patentat de plante din Samburex conţine două specii de Echinacea:

Echinacea Purpurea şi Echinacea Angustifolia.

Echinacea Purpurea are, de asemenea, o tradiţie îndelungată în utilizarea sa împotriva durerilor de gât, de dinţi, răcelii şi a inflamaţiilor. Ştiinţa modernă recunoaşte efectele benefice ale plantei, ca stimulent al sistemului imunitar. Într-un studiu realizat în anul 1997, cercetători ai Facultăţii de Medicină din cadrul Universităţii din California au arătat că extractul de Echinacea Purpurea îmbunătăţeşte funcţia imună a leucocitelor atât la subiecţii sănătoşi, cât şi la cei care prezentau sindromul oboselii cronice. Dar, în primul rând, extractul de Echinacea Purpurea ajută la refacerea mai rapidă a organismului după răceli sau alte probleme ale căilor respiratorii.

Echinacea Angustifolia este cunoscută pentru proprietăţile sale antiinflamatorii şi a fost utilizată în Statele Unite încă de pe vremea coloniştilor şi a grănicerilor, care, în timpul colonizării ţinuturilor de vest, au descoperit numeroase plante utilizate de către băştinaşii indieni. Indenii Sioux aplicau rădăcina proaspătă a plantei ca pe o cataplasmă împotriva hidrofobiei cauzate de muşcăturile animalelor turbate. Ei utilizau planta în primul rând în cazul muşcăturilor de şarpe. Se spune că Dr. Meyer – de origine germană, era atât de convins de puterea benefică a Echinaceei Angustifolia, încât a încercat cu orice preţ să convingă comunitatea medicală de efectele benefice ale plantei. În acest scop, Dr. Meyer s-a oferit să facă o demonstraţie pe viu la o întâlnire a medicilor, aducând, pe de o parte un şarpe, care să îl muşte, pe de altă parte, planta, despre care era convins că îl va proteja. Însă medicii invitaţi nu au fost interesaţi de această demonstraţie.

Echinacea Angustifolia este deosebit de eficientă în caz de inflamaţii, infecţii ale căilor respiratorii, herpesuri, în caz de arsuri, muşcături de şarpe, ulceraţii ale pielii şi chiar anumite tipuri de cancere. Echinacea stimulează producerea leucocitelor (celulele albe ale sângelui) care luptă împotriva infecţiilor din organism şi supraveghează fagocitele în îndeplinirea sarcinilor pe care le au, adică înglobarea toxinelor în vederea eliminării acestora.

Astragalus Membranaceus este o plantă originară din nordul Chinei, zona muntoasă, iar utilizarea sa de către chinezi are o istorie îndelungată, de peste 2000 de ani. În medicina tradiţională chineză era utilizată pentru fortificarea a ceea ce numeau „energie protectoare”, adică a sistemului imunitar. Era utilizată şi pentru îmbunătăţirea funcţiilor splinei.

Astragalus este bogat în aminoacizi, antioxidanţi, flavonoide, polifenoli şi microelemente, cum ar fi seleniul. Aceşti compuşi naturali îi conferă proprietăţi antibacteriene, antiinflamatorii, antivirale şi diuretice. Antioxidanţii împiedică acţiunea radicalilor liberi asupra celulelor organismului. Alte acţiuni benefice ale Astragalusului: ajută la creşterea energiei, combătând astfel oboseala cronică; protejează ficatul, fiind util în caz de hepatită; îmbunătăţeşte circulaţia sanguină şi absorbţia fierului din alimente; are efecte benefice în caz de infecţii cronice ale căilor respiratorii, simptome ale răcelii şi gripei; poate accelera recuperarea în cazul persoanelor care fac radioterapie sau chimioterapie; consumat sistematic, poate îmbunătăţi şi starea de sănătate a persoanelor cu HIV; cercetătorii chinezi cred că proprietăţile antioxidante ale Astragalusului sunt capabile să îmbunătăţească funcţiile inimii.

Vitamina C are un rol important în componenţa enzimelor implicate în sinteza colagenului şi al carnitinei şi este cel mai important antioxidant hidrosolubil din organism. Are o importanţă crucială pentru menţinerea sănătăţii sistemului imunitar. În anul 1970, dublul laureat al premiului Nobel, dr. Linus Pauling, a propus un consum obişnuit de vitamina C mai mare decât Doza Zilnică Recomandată pentru a combate răceala şi a scurta durata acesteia. Deşi ideea a întâmpinat o puternică opoziţie, multe persoane au crezut în afirmaţia doctorului Linus Pauling şi au consumat o cantitate mai mare de vitamina C. Aproape imediat s-a constatat o scădere a frecvenţei şi severităţii răcelii. Cercetări medicale recente au confirmat ideea doctorului Pauling. Vitamina C acţionează prin stimularea sistemului imunitar, oferind protecţie împotriva radicalilor liberi eliberaţi de organism în lupta acestuia împotriva infecţiilor.

Zincul este, de asemenea, esenţial pentru numeroase funcţii biologice, având un rol vital în mai mult de 300 de enzime din organism. Cel mai puternic, efectul zincului se manifestă asupra sistemului imunitar. Zincul joacă un rol unic în celulele T. Un nivel scăzut de zinc duce la scăderea numărului de celule T, precum şi la pierderea capacităţii acestora de recunoaştere a anumitor infecţii şi de luptă împotriva acestora. Zincul, de asemenea, poate reduce severitatea şi durata infecţiei.

Samburex fabricat de CaliVita poate fi consumat în amestec cu alte băuturi şi este deosebit de util mai ales în perioadele în care suntem expuşi răcelii şi gripei, stresului sau când dorim un plus de energie şi vitalitate.

Entry filed under: Despre produsele Calivita. Tags: , , , , , , , .

Nopalin – regleaza glicemia si greutatea

Lasă un comentariu

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Tratamente naturiste:

Categorii

Articole recente

Calendar

ianuarie 2014
L M M J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Vizitatori Tratamente naturiste

  • 291.440 vizitatori unici

Tratamente naturiste

Siteul cu tratamente naturiste este detinut, administrat si mentinut de Nanut Marius Distribuitor independent al produselor CaliVita. Distribuitorul independent Calivita mentionat este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita si entitatile operatoare Calivita nu au nici o responsabilitate cu privire la site-ul cu Tratamente naturiste.