Prospect Rhodiolin Calivita

februarie 10, 2021 at 9:00 PM Lasă un comentariu

Rhodiolin este un produs natural compus exclusiv din extract natural de rhodiola rosea si zinc.

Rhodiola rosea este o lanta adaptogena utilizata de sute de ani in special in zona Asiei de populatia tibetana.

Rhodiolin are efect excelent impotriva stresului psihic si fizic. Este un excelent stimulator al rezistentei organismului la efort fizic prelungit fiind indicat tuturor categoriilor de sportivi.

Pe langa extractul de rhodiola rosea, Rhodiolin contine si zinc, un mineral extrem de benefic organismului care contribuie la buna functionare a sistemului imunitar si la diviziunea celulara.

Testele facute in laboratoare, arata ca rhodiolin nu are efecte adverse cunoscute daca este consumat in dozele recomandate.

In ultimii 20 de ani s-au conceput diferite preparate naturale cu extracte din plante adaptogene si minerale, unul dintre acestea fiind RHODIOLIN.

Rhodiolin este un produs naturist special, care contine Zinc si extras de Rhodiola Rosea (vezi prospect rhodiolin), planta cunoscuta si sub numele de „radacina arctica” sau „radacina aurie”.

Rhodiola Rosea este originara din muntii Siberiei, traind la o inaltime de aproximativ 3.000 m. Alte plante din aceeasi specie traiesc pe cel mai inalt lant muntos din lume, Himalaya, nu o data fiind intalnita la inaltimi de 6.000 m si chiar mai mult.

Primele referiri la Rodiola Rosea apar in scrierile popoarelor antice din Asia de Est si Mijlocie. Acestea o descriu drept o planta sacra, avand calitati „supranaturale”, tamaduitoare. Circula multe legende populare care sustin ca cine bea in fiecare zi un ceai preparat din aceasta planta, va trai pana la 100 de ani.

Cercetatorii din China au remarcat proprietitile uimitoare ale misterioasei plante utilizand radacinile ei pentru prevenirea infarctului miocardic, „purificarea” sangelui si ameliorarea circulatiei sanguine. In medicina populara rusa, de-a lungul sutelor de ani, a fost intrebuintata cu succes impotriva racelilor si a unor boli virale, pentru irigarea sanguina corespunzatoare a tesuturilor si in prevenirea infarctului miocardic. Se crede ca prelungeste viata celui care o consuma, intarindu-l fizic si mai ales psihic.

Entry filed under: Despre produsele Calivita. Tags: , , , , , .

Crema Every Moment Calivita

Lasă un comentariu

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Tratamente naturiste:

Categorii

Articole recente

Calendar

februarie 2021
L M M J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Vizitatori Tratamente naturiste

  • 291.469 vizitatori unici

Tratamente naturiste

Siteul cu tratamente naturiste este detinut, administrat si mentinut de Nanut Marius Distribuitor independent al produselor CaliVita. Distribuitorul independent Calivita mentionat este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita si entitatile operatoare Calivita nu au nici o responsabilitate cu privire la site-ul cu Tratamente naturiste.